Holivudska zvijezda sve što zaradi daje beskućnicima i u dobrotvorne svrhe

Holivudska zvijezda Majkl Šin (52) rekao je da postaje “neprofitni glumac” jer da sve što zaradi daje u dobrotvorne svrhe. Glumac i aktivista rekao je da je orzganizovanje Svjetskog prvenstva za beskućnike u Kardifu 2019. godine bilo prekretnica za njega.

Ovu odluku glumac je donio nakon što je finansiranje njegovog projekta od 2 miliona funti propalo u posljednjem trenutku. Tada se Šin vratio u rodni Vels, i prodao sopstvene kuće kako bi uspio da pokrije troškove.

“Imao sam kuću u Americi i kuću ovdje i uradio sam ono što sam morao. Bilo je strašno i nevjerovatno stresno. Plaćaću to još dugo. Ali kada sam prešao na drugu stranu, shvatio sam da mogu da uradim takve stvari, i da ako nastavim da radim i zarađujem, to me neće upropastiti”, rekao je on za “Big Issue”.

On će nastaviti da koristi novac koji zaradi glumom za finansiranje više projekata. Već je, primjera radi, obećao 50.000 funti tokom pet godina za finansiranje stipendija velškim studentima kako bi mogli da upišu Univerzitet Oksford.

Related posts

Ostavi komentar