Isak Šabanović: Kada sve ovo prođe, plašim se da ću ostati sam

Isak Šabanović je uspio ono što niko nije u ”Zvezdama Granda”. Uspio je da postane poznat i vrlo priznat već tokom takmičenja.

I malo ko nije čuo za njega, i obavezno je bilo pitanje “Ko je onaj momak?” Dok su se svi pitali ko je on i odakle je, on se borio sa samim sobom. Kako sebi i svima ostalima pokaže koliko vrijedi i da je muzika vazduh koji diše i da je to jedini put kojim će ići, uz sve nade da će taj put biti uspješan.

Ipak, njegove muzičke početke nisu obilježile jednostavne situacije, niti je tako bilo sve jednostavno i sigurno, baš suprotno. Ali, znao je šta tačno želi. Nije znao kako, ali znao je tačno šta želi i ko želi da postane.

Za Grand Online govori o svojim počećima i da se nije stidio da radi bilo koji posao.

“Sa 14 godina počeo sam da radim kao šanker. Nije me bilo sramota da radim taj posao, značilo mi je da imam neki dodatni novac. Znao sam tačno da preživim sa 20 eura mjesec dana. Znao sam 10 eura ide na menzu, 10 eura za piće. Umjeli smo da izađemo i pijemo jedno pivo čitavo veče, a nama se pije, ali šta ćeš. Vidim ja tad kako šanker pere čaše, pitam ga da li će da mu operem da nam da pivo za to. On kaže ”Da li bi oprao?” Kažem ”Bih!” i eto, ja operem i on nas još častio jednom turom”, iskren je bio Isak.

Šabanović je ispričao da je pravio svoje vizit karte koje je umio da ostavi u obližnjim kafićima u nadi da će ga neko angažovati da pjeva… međutim, to se nikada nije desilo. Dolaskom kovida 19 mnoge zakazane svirke su bile otkazane, Isak je već mislio da ništa se neće desiti.

Za Grand Online kaže da su ”Zvezde Granda” bile posljednja opcija. Na nagovor drugarice prijavljuje se na online audiciju za takmičenje i njegova karijera dobija potpuno novi oblik.

“Rekao mi je Mili da to što sam prošao na audiciji je gotovo nemoguć scenario. Da sam se prijavio na neko drugo takmičenje, nikada ne bih prošao, ali da je on čuo nešto u mom glasu i zamolio me je da mu na sceni to i dokažem”, rekao je pjevač.

Kako sada izgleda Isakov život i čega se najviše plaši kada se osami, pogledajte u ”Život priča priče”.

Related posts

Ostavi komentar