Isak Šabanović: Ne bježim od ljubavi, hoću da se zaljubim

Do prije samo godinu dana Isak Šabanović bio je običan momak iz Bijelog Polja, željan slave i popularnosti, a danas ovaj pjevač žari i pali našom scenom. Pojavljivanje u “Zvezde Granda” donijelo mu je enormnu popularnost, a interesovanje za ovim simpatičnim rokerom ne jenjava ni danas.

O svemu onome što mu se posljednjih godinu dana dešavalo i promijenilo život iz korijena, Isak je iskreno govorio za Grand Online.

“Da mi je neko ovo pričao prije pola godine ja ne bih vjerovao, možda bih ga i izbio. Kad se probudim u nekom novom svijetu, a toliko posla, gradova sam obišao, ova godina je bila full. Jedno vrijeme sam svima pričao da sam sve ovo pisao, ne bih ovako napisao”, istakao je Isak.

Iako djeluje da je sve svoje snove ostvario, budući da je izašao iz anonimnosti, postao perspektivna zvijezda i kupio stan, kaže da i dalje ima mnogo neostvarenih ciljeva.

“Nisam ostvario mnogo toga, na primjer nisam izbacio drugu pjesmu. Daj Bože, ali ne vjerujem da će se to desiti u 2022. godini, da neki veliki koncert napravim, to je za sad samo želja, polako. Tako da imam mnogo planova u narednoj godini”, s osmijehom kaže.

Kako se u njegovom životu sve svodi na posao, pitali su ga gdje je tu ljubav, na šta je kroz osmijeh odgovorio:

“Ja od toga ne bježim, naravno da hoću da se zaljubim, ali posljednjih godinu dana nisam odmarao, dao sam gas, bar što se tiče posla, a kad mi se sve već pružilo, bio sam u fazonu daj da nešto uradim. Čitav život sam maštao negdje da odem, na primjer da se u decembru kupam u moru, e to sad ja hoću”, s osmijehom je samo skrenuo sa teme, ali kako još uvijek ne zna da li će nastupati za Novu godinu, možda mu želja da se kupa u moru i ostvari.

“Mislio sam da ću da radim, mada ne znam, još uvijek nije potvrđeno. A ako se to ne desi, tj. ako ne pjevam, definitivno proslavljam praznike sa roditeljima, idem za Dubai. To do sad nisam mogao, sad eto hoću”, odsječno kaže Isak.

Iako ima 26 godina priznaje da je i dalje dječak u duši, te se i dalje raduje novogodišnjim praznicima.

“Kao malo dijete se radujem, bez obzira što imam toliko godina. Uvijek sa majkom kitim jelku, čak i poklone imamo. Znate šta, koliko god godina imao, ja sam uvijek najmlađi u porodici, tako da ispod jelke moraju da budu pokloni. Majka je ta koja sve organizuje, uglavnom maknemo zavjese i čekamo prvi snijeg”, kaže roker.

(Grand)

Related posts

Ostavi komentar