Jelena Rozga: “Biram čovjeka koji me razumije i da me drži kao malo vode na dlanu”

Jelena Rozga vješto krije svog pertnera, ali kako kaže zaljubljena je i bitno joj je u vezi da postoji povjerenje, poštovanje, ali da je i dečko tretira kao kraljicu.
– Biram čovjeka koji me razijume, koji me voli i drži me kao malo vode na dlanu. Ja sam baš razmažena po tom pitanju- kaže Jelena Rozga i dodaje:
– Emotivno sam srećna.
Na pitanje da li zna da oprosti prevaru i da li bi u ljubavi prešla preko svega, pjevačica kaže da nije taj tip osobe.
– Niko mi nikada nije rekao posle ljubavnog kraha oprosti mala, ali ne bih ni oprostila- iskrena je ona,
Jelena važi za jednu od najljepših pjevačica, a sada je otkrila šta je recept za njen izgled.
– Recept mog izgleda je ljubav, pjesma, publika- istakla je ona i dodala da joj je jedna stvar bitna u svem tome:
– Samo da sam zdrava. Zdravlje nam je bitno.
Prema njenim riječima u horoskopu je lavica, ali tako je išla i kroz život.
– Dupla sam lavica, ali imam delove device. Sve mora biti uredno, čisto, posloženo, to su karakteristike device, sve drugo je tipično lavica- naglasila je ona.
U moru dama sa javne scene koje su se podvgrle estetskim zahvatima, Rozga kaže da nikada ne bi.
– Zbog moje mame nikada nisam. Rekla bi mi: “Ćeri šta si to napravila od sebe?” Kada sam 1996. godine počela da pevam u “Magazinu” tada sam krenula da se šminkam. Imala sam strašne alergije po očima, usnama… Jedan dermatolog koji je poznat u Splitu rekao mi je mami pošto mi je prepisao lekove, masti: “Lijepa je, ali bi bila lepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operisala uši”. Ona mu je samo na to rekla: “Gospodine doviđenja”- ispričala je anegodotu Rozga.
Pjevačica je nedavno objavila pesmu “Lavica”, a do kraja godine je očekuje i album.
– Ove godina sam baš ažurna po pitanju pesama. Uskoro još nešto radimo. Zanimljivo, ali još ne bih otkrivala o čemu se radi. Biće do kraja godine nešto lijepo- istakla je ona i dodala kako će provesti ljeto.
– Ljeto provodim radno. Biću posle toga u Splitu sa mojima. Meni je najdraži odmor doma. More, slušanje ptica- kaže ona.

Korona me je naučila da kažem ne

Pjevačica kaže da je veliki tremaroš, ali da je tokom pandemije korona virusa naučila važnu životnu lekciju koju sada primenjuju.
– I dalje imam tremu pred koncert. Korona me je promenila pa sam naučila da kažem- ne, da ne mogu, da sam umorna- kaže Rozga.

Evrovizija me ne zanima

Mnoge pjevačice maštaju o Evroviziji, ali ne i Rozga.
– Evroviziju definitivno ne bih mogla. Veliki sam tremaroš. Ne bih se opuštala u to. Ranije sam išla na Doru, na ta takmičenja, ali smo uvijek završavali na genijalnom sedmom mestu. To se pokazalo kao najbolje mesto. Nakon tog mjesta imali smo uviiek mega-hit. Jednostavno nemam potrebu za Evrovizijom- iskrena je ona.

(blic)

Related posts

Ostavi komentar