Kako je Dajana Golubović Pejović jednim komadom odjeće pokazala šta znači elegancija

Kada pomislimo na glamur i eleganciju, prva asocijacije je, bez dileme, karirani dezen. Čuvena Koko Šanel je proslavila ovaj print i model odijela, a i i dan danas je nezamenljiv.

Christian Dior 1959. uzima papito tkaninu u svoje ruke i vrlo brzo postaje njegov nerpesušni izvor incpiracije. Ovaj trend je naročito postao popularan u periodu 1990-tih godina, zahvaljujući visokoj modi i modnim kućama kao što su Chanel, Louis Vuitton, Emporio Armani i Moschino koji su adaptirali pepito dezen svojim kolekcijama. Trend pepita se obično svakih 20 do 30 godina vraća u sam vrh modnih trendova. Ovaj dezen izgleda retro, ali može biti jako moderan. Pogotovo ove jeseni kada se njime igraju jedinstveni modni magovi poput Michael Korsa, Lanvina, Tommy Hilfigera, Christian Diora.

I naša voditeljka Dajana Golubović Pejović napravila je pun pogadak kada je izabrala pepito kombinaciju koju je uklopila sa elegantnim salonkama.

https://www.instagram.com/p/CHOKx_mJkJM/?igshid=18mkuzohdrskr

Iako se često pepito tkanina izrađuje u kombinaciji crne i bijele, ove sezone kreatori predstavljaju pepito dezen u električno plavoj i zagasitim braon nijansama. Veoma je pogodan za kombinovanje. Savršeno pristaje jarkoj crvenoj, nježnoj roze boji ili toplim žutim nijansama. Da bi ste pratile trendove, možete ove jeseni nabaviti pepito kaput, vrtoglave salonke ili rukavice i maramu u pepito dezenu. Izgledaćete glamurozno i otmeno, jer ovaj print oslikava pravu damu. Nećete pogriješti ni ako se odlučite za total–look u pepito printu. Kreatori vam to srdačno preporučuju.

M.N, grazia.rs

Related posts

Ostavi komentar