Kseniju svi znate, a evo kako izgleda druga ćerka Nenada Kneževića Kneza

Nenad Knežević Knez posvećen je otac svojim ćerkama – starijoj Kseniji i mlađoj Andrei. Dok je javnost dobro upoznala popularnu “uraganku” o Andrei se ne zna mnogo toga.

Ćerka Nenada Kneževića Kneza i te kako podsjeća sa svoju stariju sestru Kseniju, ima 22 godine i ne eksponira se u javnosti sudeći po tome da nije javna ličnost.

Ipak, Andrea je aktivna na društvenim mrežama, gdje nerijetko objavljuje interesantne fotografije koje privlače dosta pažnje. Ona je stasala u pravu mladu damu, koja je umjetnička duša, što se najbolje vidi kroz njene fotografije.

Ponosni tata Nenad svojevremeno je ispričao kakav odnos ima sa obje ćerke, te i koje obaveze moraju da ispunjavaju, kao i šta moraju da poštuju.

“Uvijek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva djeca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtijevam od njih to je da mi se uvijek jave, gdje god da su i sa kim god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam”, ispričao je jednom prilikom Knez za “Story” .

Related posts

Ostavi komentar