Lagani način da dječje snove pretvorite u stvarnost

Svaki roditelj se trudi da djeci pretvori snove u javnost, a najlakši način je svakako kada nađete kreativnu radionicu koja vaše ideje realizuje na najbrži mogući način.

Gledajući instagram naišli smo na profil mamina krrativna radionica i oduševili se personalizovanim jastucima, posteljinom, zavjesama, ali i šatorima.

Milica Novaković i Tijana Đuričanin su dvije mame koje su se udružile kako bi svojom kreativnošću uljepšavale dane mnogim mališanima kako u Crnoj Gori tako i regionu. 

https://www.instagram.com/p/CFNQbevAMBS/?igshid=18r7874p4s1an

-Inspiracija nam dođe nekako sama. Često se dešava da krenemo da šijemo ili heklamo neki predmet, a završimo radeći nešto totalno drugo. Nekako sve ide nesputano i samo od sebe. Dešava se da parče tkanine zagledamo danima razmiščjajući za šta bi najbolje bilo da ga iskoristimo i čemu bi dalo posebnu draž- pričale su one, pa dodale

-Djeca nas često poguraju i pomognu njihovim idejama, ali i naši prijatelji koji čim vide nešto na internetu šalju fotografije sa nekim predlozima i sugestijama.

One su za blog kukica rekle ko su njihove mušterije.

-Naše mušterije su najčešće žene – majke, tetke, bake, strine, kume, prijateljice… Mada ima i muškaraca koji se interesuju želeći da obraduju svoje voljene za neki poseban datum.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar