Marko Louis objavio dvije pjesme

Popularni muzičar Marko Louis ovih dana izdao je čak dva singla. Prvi je saradnja sa poznatom svetskom grupom The Chainsmokers. Čast da ponovo predstavlja Srbiju na globalnom projektu Tuborg open kampanji, se pokazala kao dobitna kombinacija jer je Markova pjesma „Ponovo“ koja se oslanja na ritam hita „Hope“ za kratko vrijeme osvojila srca različitih generacija širom svijeta. 

Muziku i aranmžman potisuje Marko, a tekst je pisao Stihomir Klepić iz sarajevskog sastava Helem Nejse. 

Paralelno Marko je učestvovao u novoj sezoni “Zvezde pevaju Zvezde” na Radiju S i obradio poznatu pesmu iz 90tih “Hoću s tobom da đuskam” od Ivana Gavrlilovića. Ova obrada je izazvala masovno đuskanje i prihvaćena je više nego pozitivno. Marko je poznat po tome da pored svoje autorske muzike voli da obrađuje pjesme i da im da neki novi duh i oblik.

foto: Dragan Jeriminov

 “Nije bilo planirano da objavim u isto vrijeme dvije pjesme ali se tako namestilo. Malo me je brinulo da ne “proguta” jedna pjesma drugu, ali na svu sreću to nije bio slučaj. Mislim da je ipak bio savršen trenutak za oba projekta pred moj predstojeći koncert ili bolje da kažem predstojeće koncerte. Ova godina je za svakog od nas veoma teška, prije svega psihički.  Odlučio sam da budem odgovoran, ali da se ne zaključam u kuću. Brojim dane do koncerta i ne mogu da vam opišem to nestrpljenje i sreću. Radujem se što ću konačno izaći na scenu i što ću dikeliti emocije, energiju, muziku sa svojom publikom. Drago mi je što je partner i ovog koncerta Barcaffe koji podržava dobru muziku, kulturu, ne samo u Srbiji nego i u čitavom regionu“; izjavio je Marko koji najavljuje izlazak novog albuma “Sloboda” za kraj godine.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar