Marko Louis: Pronalaženje slobode se dešava unutar svakog čovjeka, a ne borbom protiv nekoga ili nečega

Svojim talentom i glasom miluje dušu. Svaka pjesma je na svoj način umjetničko djelo u koje Marko Luis ulaže dio srca i duše.


Koliko vas je korona poremetila na privatnom i poslovnom planu?
-Poremetilo me je do te mere da sam morao sve nastupe da otkažem. Sa druge strane drago mi je da sam proveo toliko vremena kod kuće sa sinom i ženom. Doživik sam svaki sekund odrastanja mog sina i za to sam veoma zahvalan.  Prije bi rekao da me je naterao ovaj period da završim neke stvari koje nikada nisu bile prioritet , a opet su predstavljale opterećenje.  


Izdali ste singl i album “Sloboda”. Koliko je danas ta riječ luksuzna?
-Ne bi rekao da je luksuz. Svako interpretira svoju slobodu. Mislim da je bitno samo da se razlikuje šta je stvarno sloboda i šta nam je predstavljeno kao sloboda. Mislim da možemo da utičemo na to ako radimo na sebi.


Da li uz slobodu danas nužno mora da ide i bunt?
-Pronalaženje slobode se dešava unutar svakog čovjeka, a ne borbom protiv nekoga ili nečega. Mislim da treba biti buntovnik u sebi i boriti se protiv svojih loših osobina, slabosti i mana.

Koliko vam je porodica pokretač?

-Porodica mi je veliki pokretač, balans i ljubav. 


U vašem glasu se osjeća emocija. Koliko je važno da ono što pjevate osjetite odnosno da ste proživjeli?
-Hvala. Ne razmišljam pravo da vam kažem o tome. Važnije mi da osjetim emociju publike koja se pronađe u mojoj interpretaciji. A uživam i ja u svom glasu, što je mislim isto veoma bitno.


Šta za vas predstavlja Nova godina i koje su vam želje za 2021?
-Imam samo želju da smo zdravi i da smo zajedno. To želim i vama!

Rajka Novaković

Related posts

Ostavi komentar