Milena Đurđić zatvara “Smile Train charity” u Dubajiu: Poziv na koji će biti članovi kraljevske porodice i renomirana klijentela se ne odbija

Milena Đurđić zatvoriće ‘Smile Train charity’ u Dubajiu koji se održava od 28. juna. Publici iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, predstaviće se sa svojom poslednjom kolekcijom ‘Grubo vrijeme’, otkriva u razgovoru za Standard. Đurđić nam je kazala da je ovaj poziv velika čast ali i šansa da proširi svoj biznis i van granica Evrope.

Milena nam je uzbuđena pred odlazak na put kazala da je “ovaj laskavi poziv, koji se ne odbija i pravi moment za prikaz jedne savremene kolekcije, inspirisane vrlo aktuelnom, nažalost i veoma teškom, temom, korona pandemijom, dijelu odabrane svjetske javnosti na prestižnom eventu, medijski veoma propraćenom i u Dubaiu, svjetski značajnoj destinacijii”.

“Prije par mjeseci dobila sam poziv od grada Dubai i kompanije Yugen Dubai iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja organizuje razne značajne manifestacije, da sa svojom poslednjom kolekcijom “Grubo vrijeme” učestvujem i  zatvorim Gala događaj humanitarnog karaktera”, kaže za naš portal najuspješnija crnogorska dizajnerka.

Privatna arhiva


Upravo ova renomirana emiratska kompanija bavi se organizacijom događaja na visokom nivou i za uzak krug ljudi, na kojima su obično članovi kraljevske porodice, holivudske slavne ličnosti, kao i ličnosti iz sfere umjetnosti, filmske, pozorišne, modne, i uz prisustvo takodje uticajnih investitora i predstavnika velikih kompanija.

“Radujem se što ću biti u društvu svjetski značajnih investitora i poznatih ličnosti za koje se zna da kupuju samo najkvalitetnije komade, i što ću prikazati svoj rad na najbolji mogući način”, istakla je dizajnerka.

Đurđić je prvi modni dizajner iz Crne Gore koji je dobio priliku da svoj radi prikaže u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Na kraju razgovora nam je kazala da je ova prilika dobar marketing za njen samostalni biznis te šansa da razgrana poslovnu mrežu na svjetsko tržište.

Related posts

Ostavi komentar