Nina Petković objavila pjesmu koja pomjera granice

Crnogorska pjevačica Nina Petković objavila je pjesmu “Dance till I die” i već na prvo slušanje pobrala simatije radio i TV publike.  

-Pjesma je ovog puta na engleskom jeziku. U pitanju je sjajna ekipa autora . Sa trojicom autora sam kojima sam već sarađivala, a to su Michael James Down, Jonas Gladnikoff i Primoz Poglajen,dok je za aranžman i produkciju ove verzije koju smo objavili i koju ćete imati prilike čuti, na moje veliko zadovoljstvo, bio zadužen Nikita Sadykov, ruski producent i DJ- rekla je Nina Petković.

Ona je dodala da je premijerno pjesma predstaviljena u emisiji “Više od ljeta” na RTCG.

-Međutim, ovo je tek početak, tek nas čeka posao oko promocije, a takođe očekujem da će spot biti uskoro montiran, jer sam neke  scene za njega snimila na kruzeru za vrijeme izacije pod protokolima tamošnje zdrastvenog koordinacionog tijela, a sve to zahvaljujući divnim curama iz plesne grupe koje su nastupala u teatru na kruzeru- naglašava Nina.

Prema njenim riječima planiramo je pjesmu  plasira i na inostrano tržište.

-Iako je situacija takva kakva jeste, mi nećemo stati sa stvaranjem, naprotiv, daje nam prostora da budemo još produktivniji. Kada se situacija smiri planiramo i nadamo se promociji van granica Cren Gore- obećala je ona.

M.N. foto: Zoran Radonjić

Related posts

Komentar on “Nina Petković objavila pjesmu koja pomjera granice

  1. Zlatiborac

    Bravo!!!

Ostavi komentar