Nina Petković objavila spot “Dance till I die”

Pjevačica Nina Petković danas u podne objavila je spot za pjesmu “Dance till I die” u nešto drugačijem maniru, što će svakako provući pažnju ljubitelja njene muzike.

-Objavila sam neoficijalni spot. Posebno naglašavam neoficijalni je jer je sklopljen od snimaka i fotografija sa bendom s kojim sam nastupala na brodu, te plesne grupe iz teatra. Osim toga uvrstili smo i  nekoliko “casual” fotki sa broad. Mislim da će biti interesantno publici. Kao što sam ranije pomenula u medijima, ja sam sa plesnom grupom na brodu izvježbala koreografiju i planirali smo da snimimo oficijalni spot, međutim pred samo snimanje sve je obustavljeno zbog zdravstvenih mjera koje su tad stupile na snagu na brodu. Tako da smo iskoristili samo privatne snimke- kaže Nina Petković.

Ona je dodala da je vrijeme iskoristila da se posveti albumu.

-Projekat bi trebalo da bude realizovan početkom Nove godine. Detalje još ne mogu da podijelim sa vama, ali uskoro hoću… Neke od pjesama su već objavljene, tj izvedene na nekom festivalu i Montevizijama, a ima i novih, do sada neobjavljivanih. Ima i bržih i balada- naglasila je ona.

Inače, autori pjesme “Dance till I die” su Michael James Down i Jonas Gladnikoff,  tim iz UK sa kojim je Nina sarađivala na Monteviziji 2018, dok je numeru producirao Nikita Sadykov, ruski DJ, koji je bio zadužen i za produciranje videa.

Related posts

Ostavi komentar