Njeno bogatstvo procjenju se na 400 miliona, Dženifer Lopez sada pokreće novi biznis

Početkom nedjelje Dženifer Lopez najavila je da pokreće svoj brend koji je posvećen ljepoti. I dok za njega kaže kako predstavlja ostvarenje životnog sna, latino diva ne planira se zaustaviti samo na njemu. U intervjuu za magazin “WSJ”, pjevačica je otkrila da to što gradi jedno carstvo ne znači da ne može da sagradi još tri ili četiri. Slavna američka zvjiezda dodaje da se uz vjerenika Aleksa Rodrigeza osjeća da može sve da uradi.

“Zašto ne bih mogla da izgradim ne jedan već tri ili četiri poslovna carstva vrijedna više milijardi dolara?’, zapitala se Dženifer Lopez rekavši kako ju je na pokretanje linije proizvoda za njegu kože podstakao vjerenik, bivši igrač američkog bejzbola Aleks Rodrigez.

“Kad je Aleks ušao u moj život rekao mi je: ‘Idemo da stvorimo tvoju bjuti kompaniju za njegu kože. To je tvoj san, a stvorićemo ga zajedno’, otkriva Lopez rekavši kako joj je zaručnik otvorio oči za nešto novo u karijeri.

Oboje su preduzetničkog duha. U intervjuu za magazin WSJ, Lopez je rekla da su ona i Rodrigez ‘blizanci po duši’.

Iza pokretanja vlastitog brenda “J.Lo Beauty” leži i njena želja da inspiriše žene širom svijeta da učine isto. ‘Osjećam se mlado i moćno i svim ženama želim da pokažem kako da budu još moćnije’, zaključuje Lopez.

Bogatstvo pjevačice, za sada,se procenjuje na 400 miliona dolara.

Izvor: zena.blic.rs

Related posts

Ostavi komentar