Održan kasting za Elite Model Look Montenegro

U Podgorici je danas održan kasting za Elite Model Look Montenegro, za koji se prijavilo mnoštvo zainteresovanih djevojaka – zaljubljenica u svijet modelinga, glamura i svjetske modne scene, a sve sa namjerom da ostvare svoj san, a to je učešće na svjetskom izboru za „Elite model look“, koji se očekuje u avgustu.

Direktorka agencije ,,Models INC” i vlasnica izbora za ,,Elite model look Montenegro” Marija Vujović-Vukčević kazala je da je zadovoljna današnjim odzivom, kao i prijavljenim kandidatkinjama.

„Bilo je raznih kandidatkinja, a uglavnom sam zadvoljna. Vjerujem da sam pronašla nekoliko djevojaka koje imaju veliki potencijal, ali o tome ćemo odlučiti kada se usalglasimo sa partnerima“, kazala je Vujović – Vukčević.

Da bi kandidatkinja zadovoljila kriterijume, trebalo bi da ima prirodan izgled, a kada je riječ o mjerama, idealna visina je od 172 do 182 centimetra. Bokovi ne smiju biti širi od 90, a gornja granica za širinu struka je 62 centimetra.

Djevojke će naknadno biti obaviještenje o tome da li su prošle u uži izbor, a Vujović – Vukčević im poručuje da bi, bez obzira na to da li će se baviti modelingom ili ne, trebalo da njeguju prirodan izgled i da budu svoje.

„Bez obzira na to da li žele da budu modeli ili ne, moj savjet je da budu uvijek svoje i prirodne. Sada se toliko toga mijenja, svjedoci smo da djevojke rade mnoge korekcije po pitanju fizičkog izgleda, pa bih im poručila da ostanu prirodne i svoje“, kazala je Vujović – Vukčević.

Kandidatkinje koje su učestvovale na današnjem kastingu, većinom su se već oprobale modelingu, te nastupale na raznim revijama.

Related posts

Ostavi komentar