Održana premijera filma “Zlatni dečko”: Priča o drugoj šansi! VIDEO

Premijera filma „Zlatni dečko” održana je u Beogradu.

Ovo debitantsko ostvarenje Ognjena Jankovića, rađeno po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića, kao i samog reditelja, sa Denisom Murićem u naslovnoj ulozi, priča o mladom, vanserijski talentovanom fudbaleru, koji je meta različitih interesa.

U filmu Zlatni dečko okupila se sjajna glumačka ekipa: Denis Murić, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić… S obzirom na dominaciju muških likova, gost Jutarnjeg programa, producent Uglješa Jokić, napominje da se ipak ne može reći da je u pitanju isključivo „muški film“.

Film Zlatni dečko reditelja Ognjena Jankovića prati priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

„Postaje meta različitim strukturama koje bi željele da unovče njegov talenat, pa između ostalog i lik koji ja tumačim, a koji se pojavljuje u određenom trenutku u njegovoj karijeri, preuzima njegovu karijeru i počinje da se bavi njom da bi je preveo u legalne tokove“, navodi glumac Petar Strugar.

Film Zlatni dečko je priča o tome kuda vas sve može odvesti talenat, ali i priča o drugoj šansi.

B.S – V.K.

Related posts

Ostavi komentar