Povratak animal printa

Bilo je samo pitanje vremena kada će životinjski uzorak doživjeti preporod. Nakon što se pomama za ovakvim šarama stišala na nekoliko godina, opet svjedočimo njegovom povratku. Nebitno radi li se o zebra, leopard ili zmijskom printu – sve prolazi.

Iako nije opcija za svačiji stil i estetiku, idealan je izbor za osvježavanje kombinacija.

Ako se smatrate dovoljno hrabrim, poigrajte se s aktuenim trendom. Pronađite mjesta u garderobi za ovaj uzorak koji će svaku modnu kombinaciju učiniti upečatljivom i dinamičnom.

Kako kombinovati životinjski uzorak?

Animal print zna da bude izazovan izbor. Pogrešnim kombinovanjem može da učiniti vaš izgled jeftinim i neukusnim. Baš zato Journal.hr donosi najbolje načine kombinovanja ovog zanimljivog printa u dobro stilizovanim izdanjima.

Kombinujete ga u detaljima kao uzbudljivu notu ili birajte odjevne komade poput haljina, košulja ili jakni kako bi vam print bio fokus kombinacije.

Potrudite se da ostatak kombinacije bude klasičan i neutralan, kako bi sva pažnja bila na odjevnom komadu ili modnom dodatku s printom. A ako želite da ubacite neku boju, birajte atraktivnu crvenu.

Životinjski uzorak u detaljima

Birajte modne detalje sa životinjskim printom kako bi oplemenili kombinaciju i dodali šarmantnu notu. U tom slučaju birajte ležerne kombinacije u neutralnim nijansama.

Birajte klasične baletanke s printom uz mantil i opuštene farmerice i pleteni džemper za svakodnevne izlaske. Upotpunite kombinaciju crvenom torbicom i elegantnim nakitom.

Za formalne prilike kombinujte pantalone na crtu, opuštenu košulju i koledžice s kaišem u životinjskom printu, dok elegantnu kombinaciju možete postići s midi košulja haljinom, crvenim baletankama ili maramom s printom.

Print na print?

Oslobodite mjesta u garderobi za haljinu, suknju, pantalone ili čak blejzer u životinjskom printu. Ovakav komad uvijek će biti fokus vaše kombinacije. Nosite ga s neutralnim komadima kako bi izbalansirali cijeli izgled.

Za hrabrije ljubitelje mode, životinjski print može se kombinovati s različitim printovima i bojama kako biste postigli šaren i upečatljiv izgled koji će privući poglede mnogih.

Odlučite se za blejzer sa životinjskim printom uz suknju i šarmantnu bluzu za poslovni izgled.

Related posts

Ostavi komentar