Rambov virtuelni koncert 10. aprila

Još osam dana je ostalo do prvog online koncerta Ramba Amadeusa.

,,Tehnologija i okolnosti se kroz istoriju mijenjaju , ali muzika živi sasvim neometano od čovjekovog postanka do danas, pa vjerujem da će ovaj za mene suštinski važan događaj uspjeti po svim važećim kriterijumima show businessa“, kaže Rambo, svjetski kilo car.

„To je moj prvi onaljn koncert. Spremamo taj koncertni prostor, sve to sada treba adaptirati zvučno, ima nekog posla koji nikada nisam radio. Raznih izazova je, ali prosto čovjek treba da se adaptira na nove uslove“, rekao je Rambo.

Publika će u njegovim pjesmama i prepoznatljivom glasu uživati skoro dva sata, a, kako kaže, veliki problem mu je da od 250 pjesama odabere one koje će se naći na koncertom repertoaru.

Muzičar je na javnoj sceni prisutan već više od tri decenije, ali ipak priznaje da pred ovaj nastup ima tremu, samo onu pozitivnu.

„To je neka odgovornost, malo i neka pretjerana odgovornost. Iskreno, malo sam se ja odvikao od tih koncerata u ovih godinu i po dana, počeo sam sa neki raznim drugim autorskim stvarima“, rekao Rambo.

Related posts

Ostavi komentar