“Sa 86 sam spao na 77 kilograma”: Momčilo Otašević priznao da je veliki emotivac

Glumac Momčilo Otašević u emisiji “Zdravlje na kvadrat” Nove TV saopštio je da je u nekoliko posljednjih godina izgubio desetak kilograma, ponajviše zbog poslovnog tempa.

“Smijem li to reći? Imam 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri. Posao, frka-trka, obaveze. Dogodi se često da ne stignem jesti. Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli – krećemo na set. Onda sam drugu polovinu uzeo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio snimati”, ispričao je Otašević, piše Dnevnik.hr.

Momčilo već godinama gradi karijeru mahom u Hrvatskoj.

Kada se vrati u svoje Cetinje, zna se šta je na meniju.

“Obožavam meso. Tako sam nekako i navikao. Kod nas u kući prvo ide supa ili čorba, a onda ide meso i krompir. Mi kažemo krtola i neka salatica. Volim i ribu, petkom se jela riba. Đed i baba su petkom jeli ribu, pastrmka je uvijek bila petkom. Ali mesožder sam, generalno”, otkrio je Momo.

On je dodao da je veliki emotivac i da je u horoskopu riba, a u podznaku rak i da je vjerovatno to jedan od razloga, iako pretjerano ne vjeruje u zodijak.

Related posts

Ostavi komentar