Sergej Ćetković: Zdravlje je najveće bogatstvo koje posjedujemo

Pjevač Sergej Ćetković se trudi da i u vrijeme pandemije pozitivno razmišlja, dok mu muzika, porodica i prijatelji pomažu da sve lakše podnese.

“Živimo u teškom vremenu i vjerujem da svi razmišljamo na isti način, da što je moguće bezbolnije prođemo kroz ovaj period i ostanemo zdravi, kako mentalno, tako i fizički. Muzika mi pomaže da lakše podnesem sve što nas je zadesilo, a tu su porodica, prijatelji i bavljenje nekim kreativnim stvarima”, kaže pjevač za “Blic”.

Navodi da je optimizam u ovim vremenima najbitniji.

“Sigurno je da ćemo iz svega ovoga izaći promijenjeni, ali nadam se i odgovorniji. Nikada ne gubim nadu i nadam se skorom kraju svega što nas je zadesilo. Moramo da sačuvamo optimizam, da idemo naprijed i vjerujemo da ćemo uspjeti da se izborimo”, iskreno komentariše Sergej, kojem najviše nedostaju koncerti i kontakt sa publikom.

“Sve mi nedostaje kao, vjerujem, i mojim kolegama. Nemoguće je izdvojiti jednu stvar. Svakako su na prvom mjestu koncerti i druženje sa publikom, ali ima tu još mnogo stvari koje ovu profesiju, u normalnim okolnostima, za mene čine najljepšom na svijetu. Teško je kada skoro godinu dana stvarate nešto lijepo i novo, a nemate mogućnost da to predstavite ljudima na pravi način. Onlajn koncerti i nastupi su u redu, ali to se ni približno ne može uporediti sa emocijom u punim dvoranama. Vidjećemo šta će donijeti Nova godina, nadam se da će u svakom smislu biti bolja i srećnija”, govori Ćetković i smatra da je najbitnije da ljudi shvate da je zdravlje najveće bogatstvo koje posjedujemo.

Related posts

Ostavi komentar