Španska serija: Milan i Igor postali PRIJATELJI, a sve kako bi doskočili Severini

Iako su godinama bili u lošim odnosima, biznismen Milan Popović i Igor Kojić, bivše ljubavi pjevačice Severine Vučković, riješili su da izglade odnose.

Naime, Milan je prije nekoliko dana na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj je znak sa natpisom “Popovići-Kojići”.

– Zima se bliži – napisao je Popović u opisu slike, a samo nekoliko dana prije toga i Igor je ispod svoje posljednje objavljene fotografije napisao istu rečenicu.

Njih dvojica su i zapratili jedno drugoga na pomenutoj platformi, a očigledno je da su sve loše što se dešavalo riješili da ostave u prošlosti.

U međuvremenu, Igor je objavio i njihovu fotografiju na kojoj je napisao:

Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živjeli”,

Inače, njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima i to zbog Severine Vučković, a Igor je čak bio i u policiji zbog afere “sveća”.

Podsjetimo, pre tri godine, ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu, krajem maja, zaustavio se automobil marke audi, koji se nalazio u vlasništvu Severine a iz kog je sa suvozačevog mjesta izašao pevačicin tadašnji muž Igor koji je tada ostavio misterioznu napravu tik ispred kapije, za koju se pisalo da je crna sveća.

Kamere ispred Popovićeve vile su jasno zabelježile sve, a na saslušanju u policiji on je sve to i potvrdio.

Related posts

Ostavi komentar