Tanja Bošković: “Žao mi je lijepih djevojaka koje su se izoperisale i sad liče na plastične viršle”

Glumica Tanja Bošković u svoje vrijeme važila je za jednu od najljepših žena na našim prostorima. Ona i danas važi za njegovanu i lijepu ženu.

Naime, glumica je istakla da voli ljepotu, ali smatra da je bitno da ljepota bude prirodna, pa se tom prilikom dotakla i teme koja je sve popularnija, estetskih korekcija.

“Meni je žao lijepih djevojaka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, cio život se smijem i svuda idem pješke, to je tajna moje ljepote”, otkrila je jednom prilikom Tanja pa dodala:

“Ljepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. To je zaista smiješno. Zamislite te djevojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gdje sve više… Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživjela. To mi je najljepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga?”, rekla je glumica u emisiji “Agape”.

Related posts

Ostavi komentar