Top šest modela naočara za sunce za ovo ljeto

Bliži se ljeto, dani su sve duži i topliji, pa su naočare za sunce neizbježni modni detalj koji nosimo svuda sa sobom. Ne samo da nas štite od sunca i štetnog UV zračenja, već i cjelokupnom izgledu daju posebnu otmenu notu. No, odabir idealnog para često umije da bude izazovan budući da je nekada teško odlučiti koji model najbolje pristaje našim crtama lica i ličnom stilu.

Ipak, ovog ljeta nema razloga za brigu, jer je ponuda više nego bogata, pa ćete među ponuđenim modelima sigurno pronaći onaj koji vam savršeno odgovara. Modne kolekcije za proljeće/ljeto 2021 predstavile su pregšt zanimljivih modela i stilova, pa se tako Versace odlučio za varijaciju na temu klasičnih avijatičarki, dok su na Miu Miu reviji četvrtasti modeli zablistali u jarkim bojama. Tu su naravno i mnogi drugi zanimljivi trendovi, a 6 top modela za ovu sezonu pogledajte u redovima koji slijede i izaberite svog favorita…

Avijatičarski

Uvijek moderne, avijatičarske naočare ove sezone javljaju se u raznim varijacijama, a one se najviše odnose na nešto drugačiju, četvrtastiju formu, kao i na boju stakala, budući da ove sezone dominiraju tonovi hladnog spektra poput plave, ljubičaste i žadzelene, mada naravno ima i one stare dobre klasike koju svi volimo.

Retro

Još jedan model koji uspješno odolijeva trendovima i iz sezone u sezonu javlja se u sve maštovitijim varijantama jesu naočare debljeg (ovalnog ili pravougaonog) okvira i užih stakala. Tako možete birati između klasičnih crnih oštrih linija, šik varijante tigrastog okvira ili pak mladalačih bordo sa ružičastim staklima – i ni u jednoj varijanti nećete pogriješiti!

Mačkastično

Ukoliko su vam najveći modni uzori ikone Zlatnog Holivuda, onda su naočare atraktivnog mačkastičnog oblika pravi izbor za vas. Zahvaljujući svom damskom izgledu, one će svaku kombinaciju podići na viši nivo i udahnuti joj glamuroznu notu, a vas pretvoriti u kraljicu stila.

Glomazno

Ukoliko preferirate upečatljive modne dodatke, glomazne naočare neobičnog kolorita i nesvakidašnjeg rama moraju se ovoga ljeta naći u vašem modnom asortimanu. Jednobojne, sa printom, okrugle, četvrtaste – izbor je na vama, a jedini uslov je da su velike i da prekrivaju pola lica! Sa njima je incognito mode zagarantovan.

Uglasto

Za ljubitelje nešto drugačije forme, koji ne vole okrugla i zaobljena stakla, tu su četvrtasti modeli koji odišu retro štihom. Ravne, trapezaste, blago zakrivljene… Jednobojne ili zanimljivog printa… Za one koji žele da se izdvoje u masi i ostave upečatljiv utisak gdje god da se pojave…

Futuristički

A za dame u trendu, koje uvijek vole da budu korak ispred vremena, tu su zanimljivi modeli futurističkog dizajna. Akcenat je na pastelnim tonovima, a ništa manje zanimljivi nisu ni modeli sa „paspulom” kontrastne boje. Odvažno, moćno i drugačije!

Koji model je vaš favorit za vrelo ljeto pred nama?

(Citymagazine)

Related posts

Ostavi komentar