Trend 90-ih se vratio na velika vrata: Evo šta je sada aktuelno

Mnogi trendovi iz devedesetih vratili su se na velika vrata u svojoj unaprijeđenijoj verziji, a tu je sada još jedan detalj iz tih dana kojeg se svi dobro sjećamo – biciklistički šorc.

Matilda Murej, suvlasnica jedne australijske kompanije fitnes odjeće počela je sa prodajom nove kolekcije ženskih šorceva.

Zalihe su već rasprodate, a njena kompanija je zaradila 250 000 dolara za samo pola sata.

Kolekciju je promovisala fitnes instruktorka na Instagramu Stef Pak. Komplet, šorts i sportski brushalter na jedno rame, košta 55 austalijskih dolara.

“Nismo očekivali ovako veliku zainteresovanost, posebno imajući u vidu da je predstavljanje kolekcije na modnoj pisti bilo otkazano zbog pandemije”, izjavila je vlasnica za australijski portal News.com.au.

Već je cijela kolekcija rasprodata uprkos poručivanju veće količine zaliha.

Nakon što su svjetski poznate ličnosti, poput Kim Kardašian, Hejli Biber i Emili Ratajkovski primjećene u biciklističim šorcevima, mnogi drugi australijski brendovi su počeli da proizvode slične modele.

Ovaj trend je nastao devedesetih godina, a ono što je ‘novo’ jeste da ovaj komad može da se nosi u kombinaciji sa visokim štiklama. Dakle, može se spajati sa elegantnim komadima.

Related posts

Ostavi komentar