10 stvari na koje zrela žena nikad neće pristati

Poslije mladosti, koju djevojke često žrtvuju za svoju ljubav, dolazi vrijeme zrelosti i žene počinju više da cijene sebe i da žive na osnovu svojih prioriteta. Od tog trenutka, najčešće, na neke stvari više ne pristaju. A, evo koje su to stvari:

1. Nikad ne ide na utakmice, ako to stvarno ne voli. Neće da sluša muziku, ili da posećuje restorane u kojima joj nije prijatno, samo zato što “njen muškarac voli tu da boravi.” Ona zna da je sasvim u redu da on tamo ide sa drugarima, a da ona ima svoj način zabave.

2. Nikad neće čekati da je muž “zabavi”, da joj organizuje vrijeme… Ona zna da svako od njih ima svoje potrebe i da je sasvim uredu da ona poslije ručka ide u šetnju ili na kafu sa drugaricom, dok on kod kuće gleda televiziju.

3. Ne oprašta zanemarivanje. Njen muž mora i treba da se sjeti njenog rođendana, godišnjice, bilo kog važnog datuma – jer to znači da je poštuje i da poštuje vrijeme koje zajedno provode.

4. Nikad neće ćutati na ono što joj ne odgovara ili joj se ne sviđa. Ona će stvari istjerati na čistac, ako može – popraviće odnos koliko je to u njenoj moći.

5. Nikad neće opravdati muškarca koji uvrijedi ili povrijedi ženu, koji se opija ili drogira, kocka ili živi onako kako ne treba.

6. Ne plaši se direktnih pitanja. One su sve već “raščistile” prije braka i u brak nisu ušle noseći prtljag tabu tema sa sobom.

7. Zrela žena nikad neće ostati u braku koji je guši, pored muškarca koji joj ne prija.

8. Neće tolerisati bolesnu ljubomoru od muža, pogotovo ako ona nema nikakvog osnova.

9. Zrela žena shvata da je za brak bitna ljubav, ali i vođenje ljubavi i to nikad ne smije da se promijeni.

10. Zrela žena se nikad neće fizički promijeniti zbog muškarca, jer ona zna da muškarac treba da je voli zbog nje same, a ne zbog izgleda.

Related posts

Ostavi komentar