Nataša Bekvalac: Razvod je stresna stvar

Jedna od najstresnijih stvari u životu jeste razvod, tako je bilo i u slučaju novosadske Barbike koja se trudi da iz svake loše stvari izvuče nešto dobro. Često se šali na svoj račun i kaže da je na emotivnom planu njen život jedna velika nula, ali nije uvijek bilo tako.

Nakon tri braka i mnogo iskustva, lijepa pjevačica je slobodna i dalje vjeruje u ljubav uprkos svemu što joj se desilo. Ovaj put se osvrnula na period poslije razvoda od vaterpoliste Danila Ikodinovića.

“Danas sam slobodna kao ptica. Kad je razvod u pitanju, to je toliko stresna situacija. U tako stresnoj situaciji ne znam koja osoba može da prati medije. Znala sam da imate informacije, znala sam i odakle, u principu kad se tako nešto dešava gledam da izvučem nešto dobro. Ja sam osoba koja jako vjeruje ljudima i priča o sebi, to se sada promijenilo. To je bilo prije 12 godina, bila sam drugačija i mnogo više sam pričala. Normalno je da kada ispričaš nekom u povjerenju, ta osoba brzo dođe do javnosti, iako pričaš u povjerenju. Kad su ove druge stvari u pitanju, imali smo okršaj oko jedno desetak naslovnih strana. Ja sam naštelovana da se stvarno ne sjećam. Brzo zaboravljam. Budem potpuno ohlađena”, rekla je ona u jednoj emisiji na TV “Kurir”, pa dodala:

“Mnogo sam srećnija nego ranije. Ja sam umjetnik, a umjetnici nisu srećni. Bar mogu da kažem da sam srećna, ali bih slagala. Nekad sam srećna, a nekad manje srećna. Suštinski sam zadovoljna žena”, zaključila je.

Related posts

Ostavi komentar