Nije lijepo kada te svi vole, ali lijepo je kada dođeš u Bijelo Polje i popiješ kafu sa starim muzičarima

Za njega kažu da je zvijezda! Da će ga popularnost i slava obuzeti, te da neće biti onaj isti momak sa početka takmičenja. Da li se Isak zaista promijenio?

“Lažu, lažu, lažu da vrijeme liječi sve – zapjevao je Isak u svoju odbranu, pa nastavio: Nije majke mi, nisam. Mnogi pričaju da jesam i hvala im na tome. Nije lijepo kada te svi vole, ali lijepo je kada dođeš u Bijelo Polje i popiješ kafu sa starim muzičarima i kažu ti: “Ti si novi muzičar.” Ja sam sad dobio onu etiketu muzičara”.

Od Isakovog prvog pojavljivanja, svi željko iščekuju svaki njegov nastup, ali ove subote stvari bas nisu išle po planu, pa je takmičar, možda neočekivano, završio u baražu.https://www.youtube.com/embed/oGU1T8zWgO4?feature=oembed

“Prvi put mi je zadrhtao glas…lažem, nije. Joj majke mi prvi put mi je zadrhtao kad pjevam, od treme. Mislio sam da će me pustiti u drugoj, a ono katastrofa. Ali dobro, imao sam prejakog pored sebe. Nema više loših, sada ću u baražu dati sve”, rekao je on i priznao da je u ovom krugu imao veliki pritisak.

Kandidat je u protekloj emisiji ostao bez glasa od strane Đorđa Davida, koji mu je zamjerio to što nije fokusiran na takmičenje, već svoju energiju troši i rasipa na neke druge stvari.

“On je u pravu. A njemu je sve oprošetno. I Mili da mi je rekao. Ja hoću sad da dišem kao Mili, da mu uzmem tu energiju i da je prebacim na sebe, hoću da bukne sve to”, istakao je Šabanović.

Iako je dobio dosta kritika od žirija, Isak ističe da mu je pao kamen sa srca te da će dati sve od sebe da ispravi greške sa nastupa.

(Grand)

Related posts

Ostavi komentar