Princ Hari i Megan otkrili pol bebe

Kada je kraljem prošle godine u “Njujork tajmsu” otkrila da je nekoliko mjeseci ranije doživjela pobačaj, cio svijet je saosjećao s vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl (39), samim tim što je u autorskom tekstu navela pojedinosti nemilog događaja i do detalja opisala bolničku sobu u kojoj je pokraj supruga ležala skrhana bolom. Pomislila je, pa i napisala tada Megan, kako joj se čini da će se ona i princ Hari (36) od razarajućeg razočaranja teško i dugo oporavljati, međutim, svega par mjeseci kasnije, ovoga puta lijep događaj na tom polju oboma je vratio osmijeh na lice.

Po treći put, sredinom jeseni, ostala je u drugom stanju, a šta bolje, ljepše i brže može da obraduje čovjeka nego činjenica da će se još jednom okušati u roditeljskoj ulozi. Vijest da će mladi kraljevski par svom godinu i po dana starom sinu Arčiju podariti brata ili sestru objavio je njihov portparol na zvaničnoj “Instagram” stranici, uz prelijepe crno-bijele fotografije londonskog umjetnika Misana Harimana. Mada se na njima jasno vidi da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći, kako ne bi došlo do zabune, ispod njih je napisao:

“Mogu da potvrdim da će Arči postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su oduševljeni”.

Skladni supružnici ne kriju radost povodom trudnoće, ali njihovi najbliži prijatelji i članovi porodice svjedoče da još uvijek nisu u stanju da se oslobode straha koji se javio poslije pobačaja. Vrlo su oprezni i ništa ne prepuštaju slučaju. Nakratko ih je, doduše, smirilo kada su na posljednjem ultrazvuku saznali da ponovo čekaju zdravog dječaka, dok uskoro planiraju i da se posvete odabiru klinike u kojoj će se Megan poroditi. Budući da je prvog sina donijela u jednoj od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji, ne sumnjamo da će porodilište istog ranga pronaći i u Americi.

(story)

Related posts

Ostavi komentar