Sara Džesika Parker poručila onima koji kritikuju njen sadašnji izgled: šta da radim, da prestanem da starim?

Glumica Sara Džesika Parker (56), koja će ulogu Keri Bredšo ponoviti u nastavku serije čuvene serije “Seks i grada”, koji se ponovo snima nakon 24 godine puze u intervjuu za Vog odgovorila je na kritike onima koji su ismijevali povratak likova u predstojećoj seriji “And Just Like That” na HBO Maks, samo zbog toga što su stariji.

“Toliko je mizoginih komentara u vezi sa našim izgledom, što se nikada ne bi dogodilo da je u pitanju muškarac”, rekla je Sara Džesika Parker.

Ona je kazala i da zna kako sada izgleda.

“Znam kako izgledam. Nemam izbora. Šta da radim po tom pitanju? Da prestanem da starim? Da nestanem?”

Nakon što je ostavila Keri Bredšou iza sebe, Sara Džesika Parker je nastavila svoju filmsku karijeru, glumeći u filmovima kao što su “The Family Stone” i “Failure to Launch”. Takođe, vratila na pozornicu (gdje je i započela), glumeći u filmu “Kako uspjeti u poslu bez stvarnog pokušaja” zajedno sa svojim budućim suprugom Metju Broderikom Broderikom sa kojim je 25 godina u braku i sa kojim ima troje djece.

Glumica koju je slavu stekla ulogom Keri Bredšou u planetarno popularnoj seriji “Seks i grad”, za koju je osvojila dvije Emi nagrade i četiri Zlatna globusa takoođe je iskoristila svoj status modne ikone kreirajući liniju odjeće pod nazivom BITTEN za Steve & Barry’s i kolekciju cipela za Nordstrom pod nazivom SJP Collection.

Related posts

Ostavi komentar