Danijela Martinović otkrila zašto se ona i Petar Grašo nikada nisu vjenčali

Poslije raskida dugogodišnje veze sa koleginicom Danijelom Martinović, Petar Grašo uplovio je u nove ljubavne vode. Ubrzo smo saznali o kome je riječ – mlada pjevačica Hana Huljić, takođe Splićanka, ćerka hitmejkera Tončija Huljića. No, prve zajedničke fotografije nisu snimljene negdje na moru, već u Zagrebu, kojim su se prošetali držeći se za ruke i ne ostavljajući mnogo mjesta sumnjama.

Samo nekoliko dana prije nego što se saznalo da se poznati par poslije 24 godina veze rastao, Danijela je objavila novu pjesmu simboličnog naziva „Ljubav ne odustaje“, koja kao da govori o raskidu i izgubljenoj ljubavi.

„I da ne svane dan, i vrijeme da stane, da zaustavim svijet, sve četiri strane, da razmaknem more, oluje smirim sve, ništa ne vrijedi kad nema te. Više nisam ti san, al’ daj mi malo nade, biću sjena sjenama, da te neko ne ukrade. Možda dogodi nam se, možda krene nabolje, ljubav ne odustaje, nepobjediva je!“

Budući da su zajedno proveli gotovo dvije i po decenije, i da su oduvijek važili za jedan od najskladnijih parova, ponovo je aktuelno pitanje kako to da se nikada nisu vjenčali. Danijela je na ovu temu svojevremeno ispričala:

“Mislim da je to kliše, fioka u koju nekako svi pokušavaju da te uguraju, teško mi je da govorim o tome, mi smo već godinama u vezi. Samo živimo svoju ljubav i želimo da je držimo dalje od medija i javnosti. Čim obučem nešto bijelo, mediji to proglase vjenčanicom. Nekad me je to živciralo, ali sada već znam od koga i šta mogu da očekujem, pa sam spremna kao GSS. Zapravo, stvar je vrlo jednostavna, nećemo se vjenčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to kod mene izaziva klaustrofobiju, sve drugo je lijepo i slobodno. Oduvijek sam voljela da budem hrabra i drugačija, da se ne uklapam u standarde. Raduje me što sam sama sebi vjerna”.

(Hello)

Related posts

Ostavi komentar