Dugačke suknje su neizostavne u predstojećoj sezoni

Proljećna sezona na modnoj je sceni označila početak vladavine zanimljivih modnih trendova među kojima će svako s lakoćom pronaći nešto za sebe. Na velika vrata vratili su nam se trendovi koji su dominirali svijetom mode u devedesetima i početkom 2000-ih, a brojni zanimljivi komadi već su pronašli svoje mjesto i u raskošnim kolekcijama modnih brendova.

Kad je o suknjama riječ, iako su mnogi modni stručnjaci nagađali da će ove sezone biti moderne ultra kratke mini suknje, proljeće je ipak donijelo nešto drugačije trendove, a posebnu pažnju privukle su efektne maksi suknje, piše magazin Žena.hr.

Od svestranih teksas modela do dugih suknji sa faltama, brojni brendovi uvjerili su nas kako će upravo suknje maksi dužine ove sezone dominirati modnom scenom. Ovosezonske maksi suknje oličenje su moderne sofisticiranosti i djeluju uistinu neodoljivo. Samim tim će sasvim sigurno začiniti čak i najjednostavnije kombinacije.

Uz baletanke, patike ili sandale, maksi suknje su idealan izbor za svakodnevno nošenje, a odlično će izgledati kako kao dio ležernih, tako i u formalnijim kombinacijama.

Related posts

Ostavi komentar