Glumica Danijela Štajnfeld otkrila ime misterioznog moćnika iz filmske industrije koji je silovao

Glumac, opozicioni političar, bivši ministar i lider pokreta Demokrate Srbije Branislav Lečić misteriozni je moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao otkrila je glumica Danijela Štajnfeld Višem javnom tužilaštv prenosi portal Nova.rs.

Štajnfeld se prije nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala prije nekoliko mjeseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gdje trenutno i živi, navodi Nova.rs.

Kako taj portal saznaje, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao prije nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Danas se kratkim saopštenjem za javnost oglasio Lečić koji tvrdi da se radi o najgnusnijoj laži.

Povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o mom navodnom silovanju Danijele Štajnfeld, dajem sledeću izjavu: Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje – napisano je u kratkom saoštenju za javnost.

U međuvremenu Isajder je objavio ekskluzivni snimak razgovora glumice i Lečića

Prošle godine Glumica Danijela Štajnfeld u svom dokumentarnom filmu “Zaceli me”, predstavljenom na Filmskom festivalu u Sarajevu, otkrila da ju je seksualno napao moćnik iz filmske industrije, zbog čega je navodno i napustila Srbiju.-

Related posts

Ostavi komentar