Lepršavi materijali pun kolorita

Luštica Bay Fashion Show, okopila je domaće i regionalne kreatore.

Kolekcija Hidden geometry of flowers crnogorskog dizajnera Borisa Ćalića zaintrigirala je publiku inspiracijom, forma cvjetova je osnova za kreativna rješenja uz obavezan minimalizam karakterističan za njegov modni izraz.

Crnogorska ambasadorka održive mode Aleksandra Džaković AKKA predstavila je koncept ženstvenosti kroz geometrijske forme i ručno tkanu ćenar svilu, a ovaj spoj tradicije i novih tehnologija karakteristika je kolekcije proljeće/ljeto 2022.

Publika je imala priliku da uživa u laganim i lepršavim modelima Absolute simple kolekcije Verice Rakočević, od najfinijih prirodnih materijala, svile, lana i vune u crnim, bijelim, sivim i puder tonovima.

Namijenjena ženi koja u sebi prepoznaje snagu, smjelost i plemenitost, sigurno koračajući kroz budućnost, kolekcija Triangle Igora Todorovića oduševila je prisutne modelima od najplemenitijih tkanina, koji laskaju ženskoj estetici pronalazeći inspiraciju u osnovnim dimenzijama ljubavi.

Specijalni gosti, Gitarski duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević, virtuoznim izvođenjem popularnih kompozicija upotpunili su prijatnu atmosferu.

foto: Zoran Radonjić

Related posts

Ostavi komentar