Nevena Božović Ivanović: “Volim izazove”

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Nevena Božović-Ivanović pokazuje svu raskoš svog talenta, posvećenost dobroj i kvalitetnoj muzici, ali i plijeni pažnju ljepotom i sofisticiranim izgledom. Iako svjesna da njen privatni život izaziva interesovanje, uspijeva da nađe pravu mjeru u otkrivanju intime. Prije osam mjeseci postala je majke dražesne Anke. To je bio razlog što je jedan period pauzirala od nastupa. Iako uživa u majčinstvu, raduje je i povratak muzici. Trenutno je aktuelna nova pjesma Kraj, a Neveninim koncertom na trgu ispred Starog grada u Budvi zvanično je otvorena turistička ljetnja sezona u Crnoj Gori.
“Bilo je divno ponovo nastupiti poslije dvogodišnje pauze pred crnogorskom publikom. Osjećaj je uvijek isti, barem kada nastupam sa svojim muzičarima i to na velikoj sceni kakva je bila u Budvi”, kaže na početku razgovora Nevena, za koju nastupi uživo imaju posebnu atmosferu. “Često kažem za sebe da sam festivalsko dijete. Nije ni čudo jer sam od osme godine počela da nastupam u svojoj zemlji, ali i u Evropi. Volim izazove i velike scene, tu se najbolje osjećam”, objašnjava popularna pjevačica kojoj nije bilo teško da se privikne na život u Budvi, gdje uživa u porodičnoj idili sa suprugom Nikolom Ivanovićem i njihovom kćerkicom. “Pored toga što mi je suprug iz Budve, u tom gradu ljetujem punih 25 godina. Sve vam je jasno (smijeh), a i navikla sam da se prilagođavam. S obzirom na to da sam sa 16 godina napustila svoj rodni grad, Kosovsku Mitrovicu, ništa mi ne pada teško.”

“Pored toga što mi je suprug iz Budve, u tom gradu ljetujem punih 25 godina. Sve vam je jasno”

Uživam u svakom trenutku

Kćerka Anka postala je centar njihovog svijeta, a Nevena priznaje da uživa u svim fazama njenog odrastanja. Pitali smo je čije savjete uvažava u prvim mjesecima odrastanja bebe. “Slušam savjete, ali vodim se svojim ličnim utiskom i procjenama u svakom trenutku. Život vam se u potpunosti promijeni za 24 časa, i postanete svjesni koliko je dragocjeno to što vam se dešava. Uživam u svakom trenutku.”
Objave lijepe pjevačice na društvenim mrežama svjedoče o porodičnoj harmoniji, a Nevena kaže da bračni sklad temelje na poštovanju, međusobnom razumijevanju i istom sistemu vrijednosti. I u privatnom i u poslovnom životu Nevena je dosljedna svojim principima. “Roditelji su me naučili tome, da čime god se bavila u životu (iako se kod mene znalo veoma rano da će to biti muzika), da to radim na dostojanstven način, što je veoma važno reći u današnje vrijeme”, ističe pjevačica koja priprema nove pjesme i album. “Nova pjesma Kraj premijerno je izvedena krajem juna na festivalu Skale u revijalnom dijelu. Do kraja godine završavam album i vjerujem da ću svoju muziku predstaviti publici početkom sljedeće godine. Radujem se tome.”

(gracija)

Related posts

Ostavi komentar