Otvaranje Kosmos knjižare u tržnom centru Delta City

Još jedan lijep događaj očekuje nas u četvrtak, 8. jula u 20 časova kada će biti svečano otvorena knjižara Kosmos u tržnom centru Delta City. Povodom otvaranja za ljubitelje pisane riječi pripremljen je raznovrstan program.

Knjižaru će svečano otvoriti Jasenka Lalović, autorka bestselera „S one bande moje gore“ i „S ove bande moje gore“ kojima je osvojila čitaoce i na koje se njen najnoviji roman, „Kastigulja“, nadovezuje. Trilogija „Brda od pelina“ prati živote pet žena iz jedne porodice kroz nekoliko generacija otkrivajući na taj način značenje tradicije, ljubavi, i same figure žene. Ispričana na veoma upečatljiv način, priča čuva autentični crnogorski duh tog doba i samim tim štiti naše korijene od zaborava.

Potom slijedi promocija knjige Jovice Nikolića „Zagrljaj u pokretu“. O knjizi će govoriti Miloš Rabrenović, osnivač plesnog saveza Crne Gore, internacionalni sudija WDSF, trener i koreograf svjetskih plesnih parova; Goran Bošković, magistar i plesni učitelj društvenog plesa i internacionalni sudija WADF; Tiho Vujović, profesor docent na UDG fakultetu i multimedijalni umjetnik kao i sam autor Jovica Nikolić, maestro plesa i dugogodišnji predsjednik Saveza sportskog plesa Crne Gore, dok će Slobodanka Seka Martinović, modna kreatorka i novinarka biti moderator.

Nakon otvaranja i promocije biće upriličeno Plesno veče i degustacija crnogorskih vina u saradnji sa diskontom pića Booze kao i druženje čitalaca sa autorima gdje će Jasenka Lalović i Jovica Nikolić potpisivati svoje knjige.

Kosmos knjižare nude širok izbor naslova domaće i svjetske književnosti, školskog i kancelarijskog pribora, igračaka, gift programa i slično.

Povodom svečanog otvaranja, posjetioce očekuju i sjajne akcije: uz svaku kupljenu knjigu mogu odabrati jednu na poklon od čak 50 naslova, dok se na sav preostali asortiman mogu ostvariti 20% popusta.

Related posts

Ostavi komentar