Sedmi je dan potrage: Interpol izdao žutu potjernicu za dvogodišnjom Dankom Ilić

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u 13.45 kod Bora ušla je u sedmi dan, i dalje nema zvanične potvrde da je došlo do pomaka u istrazi o njenoj sudbini.

Na društvenim mrežama i u pojedinim medijima juče je osvanuo snimak na kome se nalazi djevojčica koja liči na Danku Ilić.

Bečka policija ispitala je državljanina Srbije koji živi u prestonici Austrije koji je snimio djevočicu u tom gradu koja liči na nestalu Danku.

Nakon toga objavljena je i informacija da je Interpol raspisao žutu potjernicu za Dankom Ilić.

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je da su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova od dobijanja prijave preduzeli sve neophodne mjere i radnje na pronalasku djevojčice Danke Ilić (2), koja je nestala u okolini Bora. Gostujući u emisiji “Hit tvit” na TV Pink ona je objašnjavala razne informacije i spekulacije koje su se prethodnih dana pojavljivale u medijima.

Govoreći o medijskim navodima o nestanku djevojčice, kao i o detaljima istrage koji su se pojavili u medijima, ona je negirala da je majka Danke Ilić odbila poligrafsko ispitivanja. Objasnila je da je žena u drugom stanju i da nije bilo efekta da se podvrgne poligrafu jer taj nalaz ne bi bio vjerodostojan i dodala da i zakon brani poligrafsko ispitivanje trudnice.

Devojčica Danka Ilić, nestala je u borskom naselju Banjsko Polje. Ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

N1/ Foto: Facebook

Related posts

Ostavi komentar