Tijana Dapčević: tišine jednog dana postanu vrisak

Tijana Dapčević je odgovorila na sva strašna pitanja koja se u jeku optužbi za silovanje mogu pročitati na društvenim mrežama.

Glumica Milena Radulović, koja je optužila bivšeg nastavnika Miku Aleksića za silovanje, naišla je na veliku podršku javnosti, ali, nažalost, svjedoci smo i negativnih komentara na društvenim mrežama.

Ovim povodom se oglasila pjevačica Tijana Dapčević, koja je odgovorila na svako sramotno pitanje na društvenim mrežama vezano za Milenu Radulović.

Njen objavu na Instagramu prenosimo u cjelosti:

“Zašto je tek sad progovorila?!

Ne znam, možda zato što i dalje ima vas koji stalno ponavljate da su žrtve silovatelja i pedofila to same tražile, da su sigurno nekako, nečim provocirale, da su same krive… i vrlo često imate potrebu da pravdate neoprostive stvari. Zašto?!⁣⁣

Ako je ćutala do sada, mogla je da nastavi da ćuti zauvijek.

”Kako uvijek dođemo do toga da treba o svemu da se ćuti? Kako vam nije dosta ćutanja? O malim i velikim stvarima, o onoj planini koju ste napravili ispod tepiha trpajući sve probleme tamo, o nasilju i zlostavljanju?
A možda i nije ćutala, nego je nailazila na ljude koji su bili gluvi za njenu muku, baš tako kao vi.

Sigurno je sve izmislila jer joj je propala karijera, treba joj neka uloga.

⁣Pa da, lakše je povjerovati da je neko izmislio svoju tugu, nego da je jedva, konačno, poslije toliko vremena, skupio snage da ponovo sve proživi objašnjavajući svaki detalj i odgovarajući na ko zna koliko pitanja prilikom podnošenja prijave…

Sram vas bilo za svaki komentar na ovu temu koji nije podrška, nego ućutkivanje žrtvi.

Ćutanje nije zlato. Nije nikad ni bilo. Sve tišine jednog dana postanu vrisak”, napisla je Tijana.

Related posts

Ostavi komentar