Jelena Đoković: Ne mogu da ispunim sve što se od mene očekuje

Jelena Đoković najveća je Novakova podrška a osim toga prezauzeta je i oko djece i svoje lične karijere. Veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje nerijetko kači fotografije i citate koji se odnose na roditeljstvo i porodicu otkrivajući često kako se ona odnosi sa mnogim situacijama u okviru porodice i svakodnevnih obaveza.

Saopštenje Jelene Đoković u kom je objasnila da je na ženi mnogo obaveza tokom dana podijelilo je mnogo žena putem Insatgrama u nadi da njihovi partner ipak donekle pruže razumijevanje. S druge strane, svi koji prate Jelenu, zapitali su se da li je žena najboljeg tenisera svijeta preopterećena obavezama sada kada je Novak u Italiji na turniru.

Ovako je glasio pomalo ozbiljan ali istovremeno i duhovit status:

“Dakle, ako sam dobro shvatila, od mene se očekuje da djecu održim zdravom i brinem o njihovom obrazovanju, igram se sa njima svakoga dana, održavam kuću čistom, posvetim se braku, idem u nabavku, kuvam zdravu hranu i razvijam karijeru, redovno vježbam i čuvam prijateljstva jer ipak nije dobro biti samo mama. Kao dobra ćerka da brinem o roditeljima, ali i da napravim bar 10.000 koraka dnevno i odvojim malo vremena za sebe. I da, bar osam sati sna dnevno se podrazumijeva. Čas ću ja to”, podijelila je objavu Jelena pa u opisu dodala „Samo toliko“.

(cdm)

Related posts

Ostavi komentar