Jelena Rozga o Stjepanu Hauseru: “Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom”

Ljubavni život Jelene Rozge je tema koja zanima mnoge slobodne muškarce jer atraktivna pjevačica od raskida sa Stjepanom Hauserom i pored čestih medijskih nagađanja i dalje za sebe kaže da je“solo igračica“.

Naizgled krhka i nježna plavuša je zapravo prava lavica kada je ljubav u pitanju, rekla je jednom prilikom za magazin Story.

Tada je istakla da ne postoji određeni tip muškarca koji će je privući nego je to osoba koja će je osvojiti unutrašnjom energijom, humorom i blagim temperamentom.

Mnogo puta na meti tračeva Jelena Rozga nije potvrila ni jednu navodnu romansu koji su joj mediji pripisali.

Od raskida sa poznatim zavodnikom Stjepanom Hauserom je prošlo četiri godine i dalje se ne zna razlog prekida veze, i zašto toj velikoj ljubavi nije data još jedna šansa. Jelena je na to rekla:

“Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su dio moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvijek gledam samo naprijed”.

Nova šuškanja su se pojavila i ovog puta pjevačicu povezuju sa poznatim hrvatskim kuvarom Ivanom Pažaninom.

“Sve dok tako nešto ne čujete od mene ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kafi”, rekla je pjevačica i dodala kako se njena porodica naučila nositi s tračevima.

“Kad sam bila mlađa, neki tračevi su me pogađali, ali sada mi na jedno uvo uđu, a na drugo izađu. Ni moji roditelji više ne reaguju na takve stvari jer znaju da ću prvo njima reći ako sam u vezi. Bitna je nečija duša, smijeh i osjećaj koji podijelite. Upoznala sam mnogo mlađih, a zrelijih muškaraca od sebe, tako da su nečije godine zaista samo broj”, rekla je pjevačica za hrvatski magazin “Glorija”.

Related posts

Ostavi komentar