Nataša Milosavljević i Vlado Šćepanović u vezi: “Povjerenje i ljubav su ključ svega”

Nekadašnja Miss Crne Gore, vlasnica licence AR Scouting management za Crnu Goru Nataša Milosavljević u vezi je sa bivšim košarkašem, a sadašnjim trenerom Vladom Šćepanovićem.

Kako su otkrili za MNE magazin, upoznali su se još 2016. godine na manifestaciji “Koš za Živka”, a vezu su započeli prije nekoliko mjeseci nakon slučajnog susreta.

U ranijim razgovorima za MNE magazin, Vlado je isticao da je za ljubav potrebno razumijevanje i povjerenje, a Nataša ukazivala da bez osjećanja pripadanja nema ni ljubavi, saosjećajnosti, posvećenosti, uzajamne podrške… Ovo su, kako kažu, i pronašli jedno u drugome.

“Naravno i više od toga, to su osnovni postulati na kojima počivaju iskreni odnosi. Osim navedenog, kod partnera najviše cijenim odanost, iskrenost, razumijevanje i posvećenost”, kazala je Nataša.

Otkrivaju i koja je to formula za srećnu vezu između dvoje poznatih, i koliko im je teško očuvati privatnost.

“Poštovanje, tolerancija, povjerenje i isti pogledi na život su mnogo bitni za funkcionisanje dvoje ljudi bez obzira da li su poznate ličnosti ili ne. Privatnost je nešto čemu teže svi ljudi, a javnim ličnostima je mnogo teže. Trudimo se da našu privatnost koliko – toliko zadržimo samo za sebe”, naveli su sagovornici MNE magazina.

Na pitanje da li to što su oboje uspješni u poslu i poznati javnosti otežava vezu, ili čini da bolje razumiju jedno drugo, dobili smo jasan odgovor.

“Srodne duše najbolje razumiju jedna drugu”, kazala je Nataša.

Iako srećno zaljubljeni, Nataša i Vlado i dalje su prilično fokusirani na karijeru, te ih očekuju mnogi izazovi na poslovnom planu.

“Što se tiče mene, u planu mi je širenje poslovanja agencije AR scouting van Crne Gore i Srbije, potpisivanje ugovora za sada sa BiH…. Kada epidemiološka situacija dozvoli i realizacija dogovorenog. Sa firmom Energylife čije sam zaštitno lice, očekuje nas seminar koji je bio odložen, kao i predstavljanje nove linije proizvoda. Vladov fokus je svakako da ostane u sportu i njegovi planovi su vezani za Crnu Goru”, poručila je Nataša.

Related posts

Ostavi komentar