Počelo snimanje serije “Pevačica”

U Beogradu je počelo snimanje nove serije „Pevačica“ koja je već tokom samih najava zaintrigirala javnost i medije u Srbiji, a koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pjevačice na svom putu ka slavi i uspjehu.

Glavnu junakinju tumači mlada glumica Jelena Grujičić, dok njenu „suparnicu“ glumi popularna pjevačica Milica Pavlović. Pored njih dvije, svijet estrade, medija i magije dočaraće i glumci Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

Kreatori serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a realizuje se pod rediteljskom palicom Miloša Kodema, u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas.
-Projekat ’Pevačica ’ predstavlja pravo osveženje na domaćoj serijskoj sceni. Ovo je veoma zanimljiva i uzbudljiva priča koja će u stilu velikih svjetskih TV ostvarenja zainteresovati gledaoce i učiniti da sa nestrpljenjem čekaju svaku novu epizodu. Produkciju serijskog sadržaja Telekom Srbija započeo je prije oko dvije godine i izuzetno sam ponosan na uspjeh koji smo postigli za tako kratko vrijeme, zahvaljujući upravo pametnom odabiru projekata koje podržavamo”, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.


U seriji „Pevačica“, mlada muzička zvijezda u usponu, Ivana, nakon pobjede na muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.
-Na ovom projektu već dugo i intezivno radimo i drago mi je što smo uspjeli da u ovoj neizvesnoj godini počnemo snimanje. Imali smo nevjerovatan odziv na kasting, svi glumci kojima smo ponudili uloge su ih i prihvatili, što govori koliko im se sviđa scenario. Serija je nešto što do sada nije rađeno, još uvijek razmišljamo kako da ’krstimo’ taj žanr. Ima i horora, trilera, to je i krimi i detektivska serija, pored toga ima estrade i magije, preklapaju se prošlost i sadašnjost, tako da je sve zajedno jedan veliki i drugačiji iskorak- rekla je kreatorka serije Nataša Drakulić.
Snimanje 12 epizoda igrane serije koja elementima misterije i natprirodnog predstavlja iskorak u novi žanr trajaće do novembra, a pored Beograda, snimaće se i u Pančevu, selu Amerić pored Mladenovca i na Rudniku.

Reditelj Miloš Kodemo, kome je ovo prva samostalna režija, već uveliko radi sa glumačkom ekipom koja zajedno svakodnevno doprinosi scenariju i samoj seriji.

-Jako mi je drago da sam ovde i da sam deo ove sjajne ekipe. Veoma se radujem što sam dobila priliku da zajedno sa njima učestvujem na ovom projektu i igram jednu mladu, ambicioznu ženu koja daje sve od sebe da ostvari svoj sanz istakla je glumica Jelena Grujičić.
Izvršni producent serije Maksa Ćatović najavio je nastavak uspješne saradnje između Telekoma Srbija i Filma Danas: -Trenutno sa Telekomom radimo na čak tri serije i svaka je na svoj način posebna, a u planu je da snimamo još jednu seriju, do sada neviđenu kod nas, po ugledu na Dizni produkciju i Marvela“.
Serija „Pevačica“ emitovaće se sljedeće godine na kanalu Superstar TV koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom svijeta preko GO4TV.

N.V.

Related posts

Ostavi komentar