Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini: Tajno se vjenčao, a Irena je bila njegov životni oslonac

Zoran Kalezić preminuo jr u 73.godini živoya.

Inače, malo je kome poznato da je prije smrti Zoran Kalezić stao na ludi kamen u sedmoj deceniji života. Njegova izabranica je Irena Milonjić (53), inženjerka sa kojom je bio tri godne u skladnoj vezi.

I Zoran i Irena imaju iza sebe po jedan brak i dvoje odrasle djece. Njih dvoje su se tada vjenčali u prisustvu kumova, matičara i gosta iznenađenja, Zoranovog kolege i prijatelja Žutog Serhatlića, koji je za mladence pjevao uz harmoniku.

Koliko je Zoran volio svoju suprugu govori i činjenica da joj je za života, dok je bio teško bolestan napisao i posvetio pjesmu.

-Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se Ona impresionira, niti bilo koji drugi čovjek. Ispalo je, međutim, da je to jedna od najljpših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osjećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvijek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Djeca su na drugim stranama svijeta, svako dođe i ode… Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? – ispričao je Kalezić prije nekoliko mjeseci za eKlinika portala.

Irena je Zorana čuvala do posljednjeg dana, a koliko joj je i sam bio zahvalan otkrio je takođe u intervju za eKliniku, prije šest mjeseci.

 Nije lako brinuti o čoveku koji boluje. Sve se to preživljava, trči i juri, birokratija je kod nas komplikovana i naporna, ljekari, papiri… Nema kraja. Ako se nekome desi da ga partner napusti u bolesti, oni, u stvari nikada nisu ni bili pravi partneri. Ne može se ljubav, ako je prava, zaboraviti. Niti na neko dugme isključiti. Kako možete da prestanete da volite nekoga samo ako više ne može tako brzo da potrči na sto metara? Ljubav ili postoji, ili ne postoji. Došlo je neko vrijeme da pokažemo koliko valjamo, a koliko ne valjamo i kao pojedinci i kao narod. Ne treba nam niko drugi za to. Lažni moral vlada, on kod nas ne treba da se „zaliva“, uspijeva i bez truda. Ljubav je jedina istina koja nas može održati ljudima – ispričao je u razgovoru za eKlinika portal Zoran Kalezić.

Related posts

Ostavi komentar