Anita Čović: Njujork traži jake, ambiciozne ljude koji su mentalno i fizički spremni da izdrže ritam, brzinu života koji ovaj grad diktira

Nekadašnja manekenka i sada uspješna dama iz marketing i PR sektora Anita Čović već osam godina živi u Njujorku. Tamo se udala, dobila ćerku i Amerika je njena druga kuća. Njene fotografije iz Njujorka ove zime, bude bajkovite momente koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ulice ove metropole vam prenose filmsku atmosferu I dok gledate fotografije imate osjećaja da ste i vi dio tog holivudskog scenarija.

Da je Njujork druga dimenzija I da je tržište veliko svjesna je I sama Anita, pa samim tim ambicije moraju da budu veće.

-Apsolutno. Njujork traži jake, ambiciozne ljude koji su mentalno i fizički spremni da izdrže ritam, brzinu života koji ovaj grad diktira. To je jedini način da opstaneš i uspiješ- rekla je ranije za “Magazinnina” Anita Čović, koja se uvijek trudila da proviše Crnu Goru u Njujorku.

 -Crna Gora je uvjek u mom srcu i poslije dosta godina provedenih u Americi, naučila sam da cijenim mnogo više ono što ona pruža. Ljepotu u malim stvarima, neprecjenjiv i jedinstven humor naših ljudi, lakoća života, blizina mora, planina, ukusna hrana, emocija. Ja kažem: “To je mjesto koje hrani i odmara dušu jedini način da se uvjerite je da odete i da osjetite”.

Ova mlada dama kaže da je ponosna na sebe, na svoje korijene, porodicu ali I na oca Velibora.

-Kada sam odlazila sa koferom punim snova on mi je rekao: “Sreća prati hrabre, samo naprijed”. Ponosna sam na sve dobre i loše momente, jer to je iskustvo a ono nas “gradi”- iskrena je Anita, koja je tamo izgradila mnoga prijateljstva.

-Imam dosta prijatelja sa svih strana svijeta,ali jednog prijatelja bih izdvojila a to je moja prijateljica Zorka iz Crne Gore. Žena velikog srca koja je uvjek bila uz mene u dobrim i lošim momentima.

Related posts

Ostavi komentar