Emina Čunmuljaj za “Magazinnina”: Želim da izgradim sa mojom djecom odnos pun povjerenja i ljubavi kao što sam ja imala sa svojim roditeljima

Emina Čunmuljaj, svjetski top model, gostovaće na ovogodišnjoj Nedjelji mode u Crnoj Gori koja se održava od 24. do 28. oktobra. U razgovoru za naš portal otkriva zašto je pristala da dođe iz Amerike, govori o djeci, ali i planovima za budućnost.


Specijalno ćete doputovati iz Amerike gdje ćete biti ambasadorka dobre volje i na taj način dati svoj doprinos u promociji prevencije ranog otkrivanja raka dojke kod žena.

-Vrlo rado sam prihvatila ovu laskavu i ujedno odgovornu titulu. Oktobar je mjesec prevencije protiv raka dojke i ovim putem bih apelovala svim damama da ne odlažu pregled. Čim osjete neku promjenu da se odmah jave doktoru. I ne samo ovog mjeseca, već neka jednom godišnje bude to vaša zdrastvena rutina. Rak je podmukla bolest, koja nam odnosi najmilije. Na nesreću imala sam iskustva u porodici sa rakom kada sam izgubila majku. Zdravlje mora da nam je priorite. Jer samo zdrave možemo pomoći i sebi i drugima.

Koliko vam nedostaje Crna Gora?
-Crna Gora je moja druga kuća. Svakog ljeto dolazim. Uvijek se radujem kada dolazim. Ovog ljeta sam bila duže i bila sam sa djecom. Uživali smo. Obožavam prirodu, našu hranu, imam dosta rodbine, prijatelja i uvijek je zadovoljstvo kada dođem u Tuzi.

Imate troje djece. Koliko vam se život promijenio od kada ste postali majka?
-Dosta. Djeca su moje najveće blago. Ćerkice su sada već velike, sin je mali, pa je fokus na njemu. Ali, su zaista divna djeca. Slušaju, ali i ja dosta vremena provodim sa njima, pričam. Želim da izgradim odnos pun povjerenja i ljubavi kao što sam ja imala sa svojim roditeljima. Želim da mogu uvijek da mi se obrate ne samo kada su srećni, nego i kada imaju problem. Moj suprug i ja ćemo uvijek biti tu za njih da im pružimo podršku, ljubav i razumijevanje.

Da li je sin mamin mezimac?

-Kod nas nema tih podjela. Ali uvijek su mame malo “slabije” na sinove, a očevi na ćerke. Ali sva djeca dobijaju podjednaku pažnju i ljubav.

Da li bi voljeli da vaše ćerke nastave vašim stopama? -Šta budu željele neka to i rade. Nećemo im se miješati u život. Da li će biti glumice, manekenke, balerine ili raditi u nekoj administraciji to će biti njihova odluka. Mi ćemo ih samo podržati.

Emina sa suprugom Semom

Da li ste definitivno odustali od manekenskog posla?
-Nikada ne reci nikada. Sada sam posvećena roditeljstvu, deci I to mi je prioritet  u životu. Uvijek se radujem nekim izazovima u svijetu modelinga, kao što su neke kampanje, fotografisanje editorijala, ali da radim kao što sam pre 15, 20 godina, mislim da toga više neće biti.
 
Imate li neke želje?
-Želja je uvijek jedna, da su mi djeca zdrava. Da budu srećna i da im život bude lijep. Da smo mi kao porodica živa I zdrava, ostalo dolazi spontano.

R.Novaković

Related posts

Ostavi komentar