Nataša Bekvalac: Ulazila sam iz braka u brak, a to nije dobro, naudila sam porodici


Nataša Bekvalac iskreno je govorila o porodici, brakovima, kao i prvom suprugu Danilu Ikodinoviću sa kojim ima ćerku Hanu.
Nataša Bekvalac od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića razvela se prije devet godina, nakon pet godina braka. Imaju ćerku Hanu (13), koja je, kako kaže Nataša, pokupila njene i Danilove najljepše osobine.
– Primećujem moje najljepše i Danilove najljepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla “e, ovo dijete će da pokupi najljepše”. Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smijeh) – rekla je Nataša za “Telegraf JETSET”, pa otkrila kakav je danas njen odnos sa prvim mužem:
– Pa, strogo poslovan. (smijeh) Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo rijetko. (smijeh). Pa, ono… Kako si? Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si (smijeh).


Na konstataciju da su ona i Danilo važili za jedan od onih parova za koje se javnost vezala, te je svima bilo žao što su se razišli, pjevačica je rekla:
– Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! (smijeh) To je – kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim! (smijeh)
Nakon braka sa Danilom, Nataša je bila udata za Ljubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, sa kojim je dobila drugu ćerku Katju. Već dvije i po godine je sama, ali joj to, kako kaže, izuzetno prija.


– Ja sam stvarno uletala iz veze u vezu, iz braka u brak. Ne mogu da pričam drugačije nego što jeste. Ali, to stvarno nije dobro. Potrebno je da se energetski očistiš… Možda je pregrub izraz. Potrebno je da se resetuješ, a ne da srljaš, kao ja. Tako da, ja sam na čišćenju trenutno. (smijeh) Treba mi vrijeme za potpuni reset i da budem još bolja nego što jesam, sama sa sobom – istakla je pop zvijezda.
Bekvalčeva je iskreno odgovorila i na pitanje da li smatra da je svojim odlukama i izborima više naudila sebi ili svojoj porodici.
– Mislim da sam njih uništila, potpuno. Ali, valjda, oni koji najviše voliš… podrazumijeva se ta ljubav, pa na njih manje paziš. Više sam pazila na neke ljude koji mi nisu ni emotivno ni nikako bliski, niti su ikada to postali, a svoje nekako najlakše zgaziš. Ali, to se stvarno vremenom promenilo. Mnogo više njegujem i čuvam svoje ljude. Tu ne mislim samo na svoju porodicu – mama, tata, sestre. Mislim i na svoju djecu. Prioriteti su mi se promijenili. Sada je sve ispravnije, mnogo su mi važniji prijatelji, moji saradnici, i zato iz naših odnosa izlaze tako lijepe stvari. Svoju porodicu sam prilično uvukla u svoje poslove. Ono što važi za većinu ljudi, za mene u principu nije neko pravilo. Kažu, nemoj miješati porodicu i posao. Meni su najljepše stvari izašle iz tog odnosa i saradnji. Za mene su najlepše stvari uradili oni koji me najviše vole. Ko te više voli nego sestra? Ne postoji niko ko će bolje to uraditi od tvoje krvi. Tako da, shvatila sam da ne treba da robujem pravilima, da za mene postoje neka druga koja nisu uobičajena, ali su moja – rekla je Nataša u intervjuu za pomenuti medij.

Related posts

Ostavi komentar