Kako je srpska ministarka Darija Kisić Tepavčević postala hit na društvenim mrežama: Iskrivila vrata da bi ušla kroz njih

Pojavom društvenih mreža svi se trude da izgledaju što bolje bilo kojim poslom da se bave.

Oni vješti poznavaoci fotošopa i filtera to rade tako da sve izgleda prirodno, dok ona starija generacija ili čiji telefoni nijesu toliko abgrejdovani oni se prepuste slučaju pa se sami potrude da fotografiju kako znaju i umiju samo sredi.

Ako nijesu u mogućnosti ili žure, pošalju nekom fotku da malo “sredi”, a onda u haosu da što prije objave ne iskontrolišu kako je to ispalo.

I onda se desi pravi haos, kao kod srpske ministarke dr Darije Kisić Tepevačević.

Doktorka je postavila u nizu tri fotgrafije i kao posljednju onu gdje ulazi na glasačko mjesto. Ali desi se “mali peh”.

foto: instagram

Kisić- Tepavčević u prvom mahu nije vidjela da su vrata kroz koja je ušla “fotošopom” iskrivljena, kako bi ona izgleda vizuelnije što mršavija.

Ali, vješte oči “skrinšotera” su to odmah vidjele, pa na društvenim mrežama za kratak vremenski period Darija Kisić Tepavčević postala hit.

No, kada je vidjela grešku, ministarka je to brže bolje sklonila sa Instagrama, ali očigledno kasno.

Sve u svemu nameće se pitanje, da li je fotošop potreban ministarki? Da li je bitnija djela nego vizuelni indetitet? Zašto dami koja fino izgleda i čiji posao nije vezan za vizulnu promociju, bitno da li će izgledati mršavije?

Da li društvenim mrežama, s Darijom Kisić Tepavčević ili bez nje, pokazujemo život onakakv kakav ne živimo?

Hiljadu je pitanja, zašto se lagano “gubimo”.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar