Kako je “travel” bogerka iz Srbije samo jednom objavom uvrijedila Crnu Goru za koju je plaćena da “promoviše”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore naizgled ima lak zadak da promoviše svoju državu s obzirom na to da se prirodna ljepota naše države proteže od sjevera do juga. Ali, u vremenu novih tehnologija i društvenih mreža, mnogi se trude da baš upravo preko Instagrama izgledaju bolje, a o njima da se nadaleko čuje.

I kako kod osoba, tako i kod preduzeća, nije dovoljno biti ono što jesi i sa čim raspoložeš, ako o tebi neko ne kaže lijepu riječ.

A, kako su danas svi uglavnom “škrti” da pohvale, onda jedino rješenje je da se lijepa riječ “malo progura” uz koju šušku.

Tako se dosjetila “instant promocije” i NTO CG, pa je angažovala “travel” blogere, influenserke i druge “promotere”, da napišu koju lijepu riječ o jugu Crne Gore.

I taman kada smo pomislili da uz pare možete sve, eto “malog peha”.

Travel blogerka iz Srbije Jovana Krvržić ostala je “šokirana” što je baš u Crnoj Gori vidjela plaže koje po izgledu, ako je suditi njenim riječima nikako ne bi mogle da pripadaju našoj državi.

-Plaže kao da nijeste u Crnoj Gori- napisala je ponosno Jovana koja ima blog “Jovanin život u koferu”.

Očigledno je Jovana brže bolje spakovala kofere, pa je svoju ekspediciju po Crnoj Gori neslavno završila i otišla da se “šokira” nekim drugim prirodnim ljepotama za koje će biti “fino plaćena”.

U međuvremenu, NTO koja očigledno nije ispratila ovaj “promo izlet” mlade travel blogerke, trebalo bi da zna da Crnoj Gori su dovoljne ljepote koje ona već posjeduje i da pored stranaca koje decanijama unazad uživaju na našem primorju, dodatne reklame nijesu toliko neophodne.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar